Erna Brinkmann – van der Hulst

Hele fijne begeleiding gehad van Linda. Zij is als mens zeer prettig in de omgang en heeft goed meegedacht met onze wensen en mogelijkheden bij het afscheid van mijn moeder. Op het laatst hadden we ons bedacht en wilde dat moeder toch thuis werd opgebaard in plaats van in het rouwcentrum. Ook dit was geen enkel probleem en regelde zij direct. De lunch met de familie bij Landgoed Dutchbiz was een super idee van Linda! 

Familie van Leest

Beste/lieve Linda,
We zijn heel blij voor jou gekozen te hebben voor de crematie van mijn lieve vrouw, moeder en oma.
Wat fijn dat Winanda en ik de wensen voor de crematie nog konden bespreken voor ze overleed.
Na de voorbespreking hadden we een goed gevoel en het volste vertrouwen de uitvaart aan jou over te kunnen laten.
Je kwam met goede suggesties en luisterde naar onze wensen en dacht mee. Ook het betrekken van de kleinkinderen bij het afscheid en het rouwproces voelde goed.
Naast het regelen van allerlei zaken, raakte ons je persoonlijke betrokkenheid.
Een mooi afscheid in de stijl van Winanda was het resultaat en voor ons een positief begin van de verwerking van het verdriet.
Heel hartelijk dank!
Jan, Dagmar, Tobias en Midas

Annelou

Beste Linda, Je hebt naar ons geluisterd en perfect ingespeeld op onze wensen. Jouw adviezen en ideeën waren heel erg waardevol voor ons. Heel veel dank hiervoor.

Jacqueline Rijnbeek

De uitvaartbegeleiding van Linda voelde  heel goed en het leek net alsof Linda er meteen bij hoorde. Heel fijn! Ook de begeleiding van Linda op de dag van de uitvaart was heel goed. We hebben absoluut geen klachten of opmerkingen. Op de meest moeilijke dag en de meest moeilijkste week was jij een grote steun voor ons. Heel erg bedankt!

T&Z

Linda als wij terug kijken op het afscheid van onze moeder dan zeggen wij: Wat ben jij rustig en betrokken. Zeker zo doorgaan! Fijn dat jij ons hielp en aanmoedigde om bij de laatste verzorging aanwezig te zijn. Dank dat jij ons aan de hand mee nam op dit avontuur. Wij voelden ons rustig en zijn heel tevreden over het resultaat. Mam heeft een mooi afscheid gehad met een lach en een traan. Een dikke tien van ons allebei voor jou!

Familie van K.

Linda, jij voelde perfect aan wat wij wilden tot aan de bloemen op het graf aan toe. Het rouwcentrum van CBA Amersfoort met de 24-uurs kamers was een hele goede tip van jou. Zo fijn om daar op je eigen gekozen tijd naar toe te kunnen. Wij konden alles in volste vertrouwen aan jou toevertrouwen in deze voor ons heftige tijd. Jij bent een topper!

Familie den Otter

Lieve Linda, Heel blij dat jij ons mocht begeleiden bij de uitvaart van mijn vader. Je doet je werk / begeleiding met gemeende passie vanuit je hart en dat heeft mij / ons het meest aangesproken. Heel persoonlijk en aan alles gedacht zodat het resultaat op de dag top was. Heel waardevol was de begrafenis van mijn vader alle dank daarvoor! Aan mijn moeder heb je zelfs ook gedacht in de vorm van een kaart met mooie woorden en cadeautje omdat ze er helaas zelf niet bij kon zijn.

Nogmaals heel veel dank Linda!
Liefs van familie den Otter

Bert van Weert

Zonder zich op te dringen verwerft Linda een plek in het gezin, wat op trieste momenten als bij het overlijden van mijn vader fantastisch was. De zus die ik nooit had! Ze is warm, persoonlijk, betrokken, doortastend en deskundig. Het verschil zit ‘m in de details. In coronatijd, lastig ook. Maar ze heeft een fijn netwerk, ontzorgt en neemt met minder absoluut geen genoegen. Je hoopt dat het je nooit meer gebeurt, maar dat zou naïef zijn. Mocht dat het geval zijn, dan bellen we Linda…

Madelon Mulder

In zo’n verdrietige tijd is het fijn om iemand te hebben die een veilig gevoel geeft die je opdat moment nodig hebt. Alles ging in goed overleg, en het is precies gegaan zoals wij dat, als familie wilde. Linda, bedankt voor het regelen van de uitvaart en je steun. liefs,

Mevrouw Kroeze

Beste en lieve Linda, Om maar met de deur in huis te vallen: vakkundig organiseren is Linda van Alfen! Wat heb je mij (eerst Jan en mij) erg goed begeleid. Mijn complimenten en ik wens je vele goede zaken toe. Je verdient het! Hartelijke groeten,