Familie Monquil uit Soest

Lieve Linda, 

Jij bent echt een eindbaas! Duidelijke begeleiding, neemt het voortouw waar nodig. Jij geeft zeker ook ruimte voor eigen inbreng en stimuleert dit. Neemt vervelende taken graag over om de familie op deze manier te ontlasten. Het team waar jij mee werkt bestaat uit hele vriendelijke en zeer professionele mensen. Heel veel dank!

Fam. den H. uit Amersfoort

Linda is warm, persoonlijk en zeer betrokken. Haar bescheidenheid siert haar. Zij stimuleerde ons als gezin een actieve rol op ons te nemen. Iets waar we heel fijn op terug kijken.

Familie R. uit Hooglanderveen

Als iemand zo plotseling overlijdt zoals bij ons is de shock groot. Het is dan zo fijn dat Linda ons heeft geholpen om een mooi afscheid te organiseren die bij ons en bij onze moeder, vrouw en oma past. Dit afscheid heeft ons troost gegeven.

Familie Kaleghi

Het contact met Linda vanaf dag 1 is prima verlopen. Linda was er snel en in zeer korte tijd hebben we alles kunnen regelen. Het leek alsof we dit veel langer van te voren al hadden geregeld. Zij heeft ons letterlijk veel werk uit handen genomen en geweldige tips en informatie gegeven over de gang van zaken. Linda, we zijn jouw zeer dankbaar!

Familie Dekkers

Linda jij krijgt van ons een 10+ een plus omdat het echt heel erg goed was wat jij voor ons hebt gedaan. Heerlijk ongedwongen en de situatie zo goed aanvoelend. Jij wilde altijd meedenken maar zei: Let op het is de uitvaart van jullie moeder. Heel veel dank!

Sanne Friedrichs

Begeleiding door Linda is persoonlijk betrokken, efficiënt, kortom: We hadden ons geen betere kunnen voorstellen!

Joke en Rob Arends uit Leusden

Lieve Linda,

Wij kenden je niet, je kwam bij toeval op ons pad, maar we zijn fan van je geworden.

Het was voor het eerst dat wij een begrafenis moesten regelen. Door jouw persoonlijke, informele professionele en prettige ondersteuning is de begrafenis van onze (schoon)moeder een gebeurtenis geworden waar we met heel veel voldoening op terugkijken.

Vanaf het eerste telefonisch contact zorgde jij voor een click. Je wist heel goed aan te sluiten op wat wij wilden en voor ideeën hadden. Je dacht mee en droeg suggesties, oplossingen aan en veerde flexibel mee als we van gedachten veranderden.

De gesprekken met jou waren zonder uitzondering heel plezierig. Zonder te veel de lead te nemen, nam je ons mee in alles wat er geregeld en besloten moest worden en zorgde je dat dat voor elkaar kwam. Je nam waar dat nodig was, zaken uit ons handen en gaf ons, waar we wensten, de ruimte om zaken zelf te doen.

 Ook vonden we het bijzonder hoe jij zo snel en goed contact maakte met onze kinderen en kleinkinderen. Zo sterk zelfs dat er twee uit zichzelf met jou hand in hand meeliepen naar het graf.

 Dit zorgde ervoor dat we een uitvaart hadden, die helemaal bij ons paste. Dank je wel voor alles!!

Familie Veenendaal

Het was geweldig om samen met Linda alles goed en mooi te regelen. Zij komt met hele leuke en mooie ideeën.  Wij zijn meer dan zeer tevreden over Linda! Je bent een topper in jouw vak Linda! Nogmaals dank voor alles wat je allemaal voor ons gedaan hebt.

Marion Aukes

Linda voelt heel “eigen”! Liefdevol, respectvol en de uitvaart precies zoals we gehoopt hadden!

Gijs Koch

Linda heeft ons zeer fijn geholpen. De persoonlijke benadering en de rust die zij uitstraalt gaf een heel fijn gevoel. Ze neemt alle tijd voor je en denkt heel goed met je mee. We hadden het niet beter kunnen treffen. Linda, dank voor alles!