Bert van Weert

Zonder zich op te dringen verwerft Linda een plek in het gezin, wat op trieste momenten als bij het overlijden van mijn vader fantastisch was. De zus die ik nooit had! Ze is warm, persoonlijk, betrokken, doortastend en deskundig. Het verschil zit ‘m in de details. In coronatijd, lastig ook. Maar ze heeft een fijn netwerk, ontzorgt en neemt met minder absoluut geen genoegen. Je hoopt dat het je nooit meer gebeurt, maar dat zou naïef zijn. Mocht dat het geval zijn, dan bellen we Linda…

Madelon Mulder

In zo’n verdrietige tijd is het fijn om iemand te hebben die een veilig gevoel geeft die je opdat moment nodig hebt. Alles ging in goed overleg, en het is precies gegaan zoals wij dat, als familie wilde. Linda, bedankt voor het regelen van de uitvaart en je steun. liefs,

Mevrouw Kroeze

Beste en lieve Linda, Om maar met de deur in huis te vallen: vakkundig organiseren is Linda van Alfen! Wat heb je mij (eerst Jan en mij) erg goed begeleid. Mijn complimenten en ik wens je vele goede zaken toe. Je verdient het! Hartelijke groeten, 

Familie Hundt – Hekker uit Laren

Vanaf het eerste contact met Linda voelde het goed en dat gevoel is in de dagen daarna alleen maar toegenomen. Haar benadering is een perfecte combinatie van professionaliteit en een bijna persoonlijke betrokkenheid. Ze neemt je als het ware bij de hand, stuurt bij waar het moet en ziet daarbij geen enkel detail over het hoofd. Voor iedereen is het overlijden van een dierbare een immens verdrietige gebeurtenis, maar ik kan oprecht zeggen dat, mede vanwege Linda’s onvermoeibare inzet, wij een prachtig afscheid hebben kunnen neerzetten en daar een warm gevoel aan hebben overgehouden. Lieve groet, Familie Hundt-Hekker

Familie Redegeld

Beste linda,

Ga vooral zo door! Jij hebt alles zo keurig geregeld voor ons als familie. Je bent zeer professioneel en altijd op tijd. Jouw suggestie om te kiezen voor de locatie van het afscheid en het rouwcentrum hebben wij heel erg gewaardeerd. Dank je wel voor jouw fijne begeleiding en wij bevelen jou van harte aan.

Familie P uit Amersfoort

Wij hebben de hele begeleiding rond de uitvaart van onze zoon als erg prettig ervaren. Linda schuift aan als een “vriendin”. Heeft oor voor onze wensen en doet extra moeite om alles te regelen, echt uitzonderlijk!

Wij kunnen dan ook Linda aan iedereen aanraden. Nu al hebben wij mensen rondom ons heen haar aangeraden. Dank je wel lieve Linda, we weten zeker dat *******, onze zoon jou ook erg lief en aardig zou hebben gevonden.

Lieve groet,

Nanda

Dear Linda With this email I would like to thank you so much for all your help in guiding us through and organising my Mums cremation. I am very impressed with your professional attitude, the way your work, the extra time you took to help me writing the envelopes. Especially your personal approach I appreciated very much. It has made the experience of organising the cremation reasonably free from stress. So that we were able to concentrate on all the back ground information needed to make the cremation a fitting remembrance to my Mum. And it really fitted perfectly with her and how she was as a person. Thank you so much.
Warm regards,

Familie B uit Amersfoort

Beste Linda,

Wat ben ik blij dat ik voor jou heb gekozen om ons te begeleiden toen mijn man overleed. Jouw advertentie in het kerkblad trok mijn aandacht. Het voelde goed en je was precies zoals de advertentie en jouw website uitstraalde. Vol aandacht en heel vriendelijk. Niets was jou te veel. De dag van de uitvaart was heel mooi waar ik met heel veel liefde op terug kan kijken.

Familie M uit Nijkerk

Beste Linda,

Heel erg bedankt voor de liefdevolle manier waarop je onze zoon en schoondochter hebt begeleid in deze heftige tijd waarbij ze afscheid van hun kindje moesten nemen. Het is zo belangrijk bij zoveel pijn dat de professionals betrokken zijn en ook hun hart laten spreken.

Geweldig hoe jij dit werk doet!

Liefs Jeroen en Els

Lieve Linda,

Ik kan je niet genoeg bedanken. Door jou nam de chaos in mijn hoofd een beetje af en had ik er vertrouwen in dat het een mooi afscheid zou worden. We kijken er fijn op terug. Wat ben jij goed in je werk!