Joke en Rob Arends uit Leusden

Lieve Linda,

Wij kenden je niet, je kwam bij toeval op ons pad, maar we zijn fan van je geworden.

Het was voor het eerst dat wij een begrafenis moesten regelen. Door jouw persoonlijke, informele professionele en prettige ondersteuning is de begrafenis van onze (schoon)moeder een gebeurtenis geworden waar we met heel veel voldoening op terugkijken.

Vanaf het eerste telefonisch contact zorgde jij voor een click. Je wist heel goed aan te sluiten op wat wij wilden en voor ideeën hadden. Je dacht mee en droeg suggesties, oplossingen aan en veerde flexibel mee als we van gedachten veranderden.

De gesprekken met jou waren zonder uitzondering heel plezierig. Zonder te veel de lead te nemen, nam je ons mee in alles wat er geregeld en besloten moest worden en zorgde je dat dat voor elkaar kwam. Je nam waar dat nodig was, zaken uit ons handen en gaf ons, waar we wensten, de ruimte om zaken zelf te doen.

 Ook vonden we het bijzonder hoe jij zo snel en goed contact maakte met onze kinderen en kleinkinderen. Zo sterk zelfs dat er twee uit zichzelf met jou hand in hand meeliepen naar het graf.

 Dit zorgde ervoor dat we een uitvaart hadden, die helemaal bij ons paste. Dank je wel voor alles!!

Familie Veenendaal

Het was geweldig om samen met Linda alles goed en mooi te regelen. Zij komt met hele leuke en mooie ideeën.  Wij zijn meer dan zeer tevreden over Linda! Je bent een topper in jouw vak Linda! Nogmaals dank voor alles wat je allemaal voor ons gedaan hebt.

Marion Aukes

Linda voelt heel “eigen”! Liefdevol, respectvol en de uitvaart precies zoals we gehoopt hadden!

Gijs Koch

Linda heeft ons zeer fijn geholpen. De persoonlijke benadering en de rust die zij uitstraalt gaf een heel fijn gevoel. Ze neemt alle tijd voor je en denkt heel goed met je mee. We hadden het niet beter kunnen treffen. Linda, dank voor alles!

Linda van Liempt

Vanaf het moment dat we Linda belde stond ze voor ons klaar en was het alsof we haar al heel lang kende. Ze weet iedereen op zijn gemak te laten voelen en daarnaast zorgt ze voor rust. Haar begeleiding was zo waardevol en het heeft heel veel voor ons als gezin betekent. Je hoopt natuurlijk dat je deze topper nooit hoeft aan te raden, maar mocht het zo zijn dat je iemand verliest dan raad ik Linda aan!

Erna Brinkmann – van der Hulst

Hele fijne begeleiding gehad van Linda. Zij is als mens zeer prettig in de omgang en heeft goed meegedacht met onze wensen en mogelijkheden bij het afscheid van mijn moeder. Op het laatst hadden we ons bedacht en wilde dat moeder toch thuis werd opgebaard in plaats van in het rouwcentrum. Ook dit was geen enkel probleem en regelde zij direct. De lunch met de familie bij Landgoed Dutchbiz was een super idee van Linda! 

Familie van Leest

Beste/lieve Linda,
We zijn heel blij voor jou gekozen te hebben voor de crematie van mijn lieve vrouw, moeder en oma.
Wat fijn dat Winanda en ik de wensen voor de crematie nog konden bespreken voor ze overleed.
Na de voorbespreking hadden we een goed gevoel en het volste vertrouwen de uitvaart aan jou over te kunnen laten.
Je kwam met goede suggesties en luisterde naar onze wensen en dacht mee. Ook het betrekken van de kleinkinderen bij het afscheid en het rouwproces voelde goed.
Naast het regelen van allerlei zaken, raakte ons je persoonlijke betrokkenheid.
Een mooi afscheid in de stijl van Winanda was het resultaat en voor ons een positief begin van de verwerking van het verdriet.
Heel hartelijk dank!
Jan, Dagmar, Tobias en Midas

Annelou

Beste Linda, Je hebt naar ons geluisterd en perfect ingespeeld op onze wensen. Jouw adviezen en ideeën waren heel erg waardevol voor ons. Heel veel dank hiervoor.

Jacqueline Rijnbeek

De uitvaartbegeleiding van Linda voelde  heel goed en het leek net alsof Linda er meteen bij hoorde. Heel fijn! Ook de begeleiding van Linda op de dag van de uitvaart was heel goed. We hebben absoluut geen klachten of opmerkingen. Op de meest moeilijke dag en de meest moeilijkste week was jij een grote steun voor ons. Heel erg bedankt!

T&Z

Linda als wij terug kijken op het afscheid van onze moeder dan zeggen wij: Wat ben jij rustig en betrokken. Zeker zo doorgaan! Fijn dat jij ons hielp en aanmoedigde om bij de laatste verzorging aanwezig te zijn. Dank dat jij ons aan de hand mee nam op dit avontuur. Wij voelden ons rustig en zijn heel tevreden over het resultaat. Mam heeft een mooi afscheid gehad met een lach en een traan. Een dikke tien van ons allebei voor jou!