Uitvaartlocaties

Uitvaartlocaties

Samen een uitvaart tot een mooi afscheid maken en helemaal passend bij de persoon waar het om gaat. Welke uitvaartlocatie kies je dan?
Een Crematorium of Begraafplaats in de buurt? Of juist een hele andere plek die misschien een bijzondere herinnering heeft?

Heeft u vragen over een uitvaartlocatie? Neem dan vrijblijvend contact op via telefoonnummer:
06-55898089 of info@lindavanalfen.nl

Crematoria / begraafplaatsen

Crematoria en begraafplaatsen waar ik regelmatig uitvaarten begeleid zijn: 

Crematorium Amersfoort / Leusden Begraafplaats Rusthof

Wilt u een uitvaart of een begrafenis in Amersfoort / Leusden organiseren dan kan ik, Linda van Alfen Uitvaartbegeleiding, u hierbij helpen.

Dodeweg 31, 3832 RE te Leusden

Begraafplaats Coelhorst in Hoogland - West

Wilt u een uitvaart of een begrafenis in Hoogland organiseren dan kan ik, Linda van Alfen Uitvaartbegeleiding, u hierbij helpen.

Coelhorsterweg 35, 3828 PA te Hoogland

Algemene Begraafplaats Baarn

Wilt u een begrafenis in Baarn organiseren dan kan ik, Linda van Alfen Uitvaartbegeleiding, u hierbij helpen.

Wijkamplaan 71, 3742 WP te Baarn

Crematorium Laren (NH)

Wilt u een uitvaart in Laren (NH) organiseren dan kan ik, Linda van Alfen Uitvaartbegeleiding, u hierbij helpen.

Weg Over Anna’s Hoeve 1, 1251 SW te Laren

Begraafplaats De Plantage in Barneveld

Wilt u een uitvaart of een begrafenis in Barneveld organiseren dan kan ik, Linda van Alfen Uitvaartbegeleiding, u hierbij helpen.

Narcissenstraat 260, 3772 JG te Barneveld

Algemene Begraafplaats Nijkerk

Wilt u een uitvaart of een begrafenis in Nijkerk organiseren dan kan ik, Linda van Alfen Uitvaartbegeleiding, u hierbij helpen.

Frieswijkstraat 52, 3862 BL te Nijkerk

Begraafplaats Hoevelaken

Wilt u een uitvaart of een begrafenis in Hoevelaken organiseren dan kan ik, Linda van Alfen Uitvaartbegeleiding, u hierbij helpen.

Kerkepad 1, 3871 KJ te Hoevelaken

Crematorium / Begraafplaats Den en Rust in Bilthoven

Wilt u een uitvaart of een begrafenis in Bilthoven of De Bilt organiseren dan kan ik, Linda van Alfen Uitvaartbegeleiding, u hierbij helpen.

Frans Halslaan 27, 3723 EA te Bilthoven

Crematorium Hilversum / Begraafplaats Zuiderhof

Wilt u een uitvaart of een begrafenis in Hilversum organiseren dan kan ik, Linda van Alfen Uitvaartbegeleiding, u hierbij helpen.

Kolhornseweg 13, 1213 RS te Hilversum

Crematorium / Begraafplaats Zeister Bosrust in Zeist

Wilt u een uitvaart of een begrafenis in Zeist organiseren dan kan ik, Linda van Alfen Uitvaartbegeleiding, u hierbij helpen.

Woudenbergseweg 46, 3707 HX te Zeist

Het Crematorion / Begraafplaats Zorgvlied in Amsterdam

Wilt u een uitvaart of een begrafenis op Zorgvlied in Amsterdam organiseren dan kan ik, Linda van Alfen Uitvaartbegeleiding, u hierbij helpen.

Amsteldijk 273, 1079 LL te Amsterdam

Crematorium / Begraafplaats De Nieuwe Ooster in Amsterdam

Wilt u een uitvaart of een begrafenis op De Nieuwe Ooster in Amsterdam organiseren dan kan ik, Linda van Alfen Uitvaartbegeleiding, u hierbij helpen.

Rozenburglaan 7, 1097 GA te Amsterdam

Crematorium / Begraafplaats De Nieuwe Noorder in Amsterdam

Wilt u een uitvaart of een begrafenis op De Nieuwe Noorder in Amsterdam organiseren dan kan ik, Linda van Alfen Uitvaartbegeleiding, u hierbij helpen.

Buikslotermeerdijk 83, 1025 WH te Amsterdam

Unieke andere locaties waar ik graag mee samenwerk en een uitvaart kan verzorgen met de gewenste kwaliteit zijn:

Landgoed De Salentein in Nijkerk

Wilt u een afscheidsbijeenkomst organiseren of het leven vieren van uw dierbare op Landgoed De Salentein in Nijkerk dan kan ik, Linda van Alfen Uitvaartbegeleiding, u hierbij helpen. Een zeer kwalitatieve locatie waar ik meerdere keren al een afscheid heb georganiseerd. Voor groepen van 10 tot 200 personen.

Putterstraatweg 5-9, 3862 RA te Nijkerk

Kasteel de Schaffelaar in Barneveld

Wilt u een afscheidsbijeenkomst organiseren of het leven vieren van uw dierbare in Kasteel de Schaffelaar in Barneveld dan kan ik, Linda van Alfen Uitvaartbegeleiding, u hierbij helpen. Een exclusieve locatie waar ik meerdere keren al een afscheid heb georganiseerd. Voor groepen van 10 tot 100 personen.

Stationsweg 6, 3771 VH te Barneveld

Theater Flint in Amersfoort

Wilt u een groots afscheids organiseren of het leven vieren van uw dierbare in Theater Flint in Amersfoort dan kan ik, Linda van Alfen Uitvaartbegeleiding, u hierbij helpen. Een zeer ruime en professionele locatie waar ik meerdere keren al een afscheid heb georganiseerd en waar heel veel mogelijk is. Voor groepen tot 600 personen.

Coninckstraat 60, 3811 WK te Amersfoort

Landgoed Dutch Biz in Amersfoort

Wilt u een afscheidsbijeenkomst organiseren of het leven vieren van uw dierbare bij Dutch Biz in Amersfoort boven op de berg? Dan kan ik, Linda van Alfen Uitvaartbegeleiding, u hierbij helpen. Een exclusieve locatie (ook bij mooi weer een buiten locatie) waar ik meerdere keren al een afscheid heb georganiseerd. Voor groepen van 10 tot 150 personen. Tevens zeer geschikt voor een borrel of lunch na afloop van een uitvaart bij Crematorium Amersfoort / Begraafplaats Rusthof te Leusden.

De Genestetlaan 7, 3818 GW te Amersfoort

Mariënhof in Amersfoort

Wilt u een afscheidsbijeenkomst organiseren of het leven vieren van uw dierbare middenin het centrum van Amersfoort? Denk dan aan de Marienhof. Ik, Linda van Alfen Uitvaartbegeleiding, kan u hierbij helpen. Een exclusieve locatie waar ik meerdere keren al een afscheid heb georganiseerd. Voor groepen tot 100 personen. Goed te combineren met een crematie of begrafenis op CBA Amersfoort / Begraafplaats Rusthof te Leusden.

Kleine Haag 2, 3811 HE te Amersfoort

Landgoed Drakenburg in Baarn

Wilt u een afscheidsbijeenkomst organiseren of het leven vieren van uw dierbare op Landgoed Drakenburg in Baarn dan kan ik, Linda van Alfen Uitvaartbegeleiding, u hierbij helpen. Een kwalitatieve locatie waar ik meerdere keren al een afscheid heb georganiseerd. Voor groepen tot 100 personen. Goed te combineren met een wandeling naar Crematorium Laren op < 10 minuten afstand.

Doctor Albert Schweizerweg 1, 3744 MG te Baarn

Het Beauforthuis in Austerlitz

Wilt u een afscheidsbijeenkomst organiseren of het leven vieren van uw dierbare in Het Beauforthuis in Austerlitz dan kan ik, Linda van Alfen Uitvaartbegeleiding, u hierbij helpen. Een informele locatie, oud kerkje met prachtige tuin, waar ik eerder al een afscheid heb georganiseerd. Voor groepen van 10 tot 80 personen.

Woudenbergseweg 70, 3711 AB te Austerlitz

Landgoed Zonheuvel in Doorn

Wilt u een afscheidsbijeenkomst organiseren of het leven vieren van uw dierbare op Landgoed Zonheuvel of bij mooi weer in het open luchttheater in Doorn dan kan ik, Linda van Alfen Uitvaartbegeleiding, u hierbij helpen. Een kwalitatieve locatie voor groepen van 20 tot 90 personen.

Amersfoortseweg 98, 3941 EP te Doorn

Landgoed De Paltz in Soest

Wilt u een afscheidsbijeenkomst organiseren of het leven vieren van uw dierbare in het Herman van Veen Artscenter in Soest? Dan kan ik, Linda van Alfen Uitvaartbegeleiding, u hierbij helpen. Een bijzondere locatie voor groepen tot 100 personen middenin een beschermd natuurgebied waardoor de locatie niet met de auto is te bereiken maar wel per voet of per fiets. Parkeergelegenheid op 1 km afstand.

Landgoed De Paltz 1, 3768 MZ te Soest

Chat openen
Kan ik je helpen?
Heb je hulp nodig na overlijden?