Dikke knuffel Jeroen Monshouwer-Augustus 2018

Lieve Linda,

Op 13 juli kregen wij te horen dat onze moeder ongeneselijk ziek was en niet lang meer te leven zou hebben. Dat jij onze keus voor de begeleiding van de uitvaart was, was voor ons vanzelfsprekend. In de weken erna was jij onze steun en toeverlaat. Met goede tips en adviezen ter voorbereiding op wat komen ging maar vooral met respect, liefde en genegenheid richting onze ma. Ook een speciale wens… een kist door de kinderen en kleinkinderen versiert met tekeningen, werd vervult en leverde prachtige herinneringen op.

Op zondagavond 26 augustus is mama overleden. Jij bedacht je geen moment en hebt de hele nacht met ons opgezeten. Alles werd keurig geregeld en de voorbereiding op de uitvaart was grotendeels een feit. In de dagen erna was er veelvuldig contact en werd alles tot in detail besproken. De teksten, muziek, genodigden, bloemen, de fotograaf, niets werd aan het toeval overgelaten. Met in ons achterhoofd dat jij zelf ook in zwaar weer zat, hebben wij alle liefde van jou ontvangen.

Lieve Linda. Ik wil je mede namens mijn zus en onze gezinnen uit het diepst van mijn hart bedanken voor alles wat je voor ons maar vooral voor onze mama (hebt) betekent. Een mooier afscheid hadden wij niet kunnen wensen.

Chat openen
Kan ik je helpen?
Heb je hulp nodig na overlijden?