Testimonials

Beste Linda,
De uitvaart van mijn vrouw is precies verlopen zoals de wensen van haarzelf en mij waren.
Ik kan je aan een ieder aanbevelen, heel fijn.
Dank je wel!
– Johan Ruitenberg

Beste Linda,
Wat pas jij je goed aan aan de situatie. Daardoor ben je haast een lid van de familie en denk jij mee in de sfeer van de familie. Je kent gelijk de namen van iedereen. Het voelt heel goed bij jou. Jouw persoonlijke aandacht was als een druppel in een grote oceaan van liefde. Ook jouw netwerk van mensen waar je mee samen werkt is fantastisch.
Heel erg bedankt.
– Daan van der Kouwe

Linda,
Zoals ook gezegd waren wij super tevreden over jouw werkzaamheden als uitvaartbegeleider. Heel goed bereikbaar, fijne manier van communiceren, goede tips en adviezen. Ik ben je zo dankbaar voor het feit dat je ons hebt ontzien van stress door de crematie iets later te plannen. Het was zo fijn dat ons zoontje Jonas zo nog wat langer thuis bij ons was. Dank en ik zou iedereen hier in de omgeving jou aandragen.
– MS te B

Linda heeft een groot empathisch vermogen. Het was een geruststellende aanwezigheid dat jij ons zo veel praktische zaken uit handen nam. Dit gaf ons een heel fijn gevoel.
– Familie M.

De manier waarop Linda de begrafenis van mijn opa heeft begeleid, getuigt van een zeer betrokken en kundige persoonlijkheid… Het werd hierdoor een persoonlijk, warm en bijzonder afscheid. Hetgeen mijn opa, maar ook mijn moeder en oom, verdienden. Ook via deze route, Linda, wil ik je nogmaals bedanken!!
– Renske Gerritse

Lieve Linda,

Heel waardevol hoe je op onze gezinscultuur en de individuele persoonlijkheden kon inspelen. Heel erg bedankt en heel veel succes met je prachtige bedrijf.

Liefs,

– Bea – Juli 2017

Lieve Linda,

Het blijkt heel goed om de adviezen van Linda op te volgen. Vanaf het eerste t/m het laatste contact blijkt Linda je te begrijpen en goed in te schatten. Geen enkele klacht! Ik waardeer haar als uitvaartbegeleider met een 10!
– Dhr. T de Man – Juli 2017

Linda, Je hebt ons heel warm en liefdevol begeleid en was zeer betrokken.
Dank daarvoor!
– Marian, Cindy en Mylène Höhle – November 2017

Beste Linda, Jij hebt ons meer dan fantastisch begeleid!
Nogmaals dank!
– Fam. K te A – December 2017

Een bijzonder dankwoord voor Linda. Meevoelend, warm, meedenkend, accuraat en gedreven. Wij waren toch wel een bijzondere familie met bijzondere wensen. Het was heel erg fijn hoe jij ons begeleid hebt en hoe onze wensen onder jouw warme professionele supervisie zijn gerealiseerd. Je bent een echte aanrader.
Nogmaals heel erg bedankt Linda!
– Virgilia – Februari 2018

Beste Linda,

In alle rust, met alle ruimte voor ons en ideeën van jou heb je ons meegenomen in en naar een uitvaart waar alles klopte. Ook jouw leveranciers voor de kist, bloemen en het drukwerk zijn van uitstekende kwaliteit.
Als ik jouw begeleiding een cijfer mag geven dan is dat een 10!
– Carolien Gijben, April 2018

Lieve Linda,

Ontzettend bedankt voor je goede zorgen, advies, rust en regelwerk met een vleugje humor. Met jouw hulp is het afscheid van mijn vader helemaal geworden zoals we voor ogen hadden.

Lieve groet,

-Thecla- Oktober 2018

Linda,

Heel veel dank voor al jouw hulp. Ik vond het bijzonder hoe goed je wist aan te sluiten bij onze sfeer, terwijl je ons niet van te voren kende. Je was een rustig baken.

-Familie G te A- November 2018

Lieve Linda,
In 8 maanden tijd heb jij ons twee keer begeleid. Door te luisteren wist je precies wat wij wilden, alles kon en niets was te gek.
Zowel de crematie van mijn moeder als van mijn vader zijn ondanks veel verdriet hele ‘mooie herinneringen’ geworden.
Ik realiseer me nu hoe belangrijk dat laatste stukje is geweest als afsluiting van ons lange (mantelzorg) traject en weer herinneringen van goede tijden terug te halen.
Je bent een lieverd, een kunstenares om op een nette manier je zin te krijgen om ons te helpen, en van onschatbare waarde voor ons geweest. Je hebt als mens mijn hart gestolen.
Ik hoop je nog vaak, maar dan in een andere setting, tegen te komen.
Bedankt voor alles, Liefs
– Astrid

Linda, over jouw dienstverlening ben ik zeer tevreden. Ik zal jou bij iedereen aanprijzen!
– Mevr. R. ter H.

We zouden niet weten op welke manier we beter begeleid zouden kunnen zijn dan door Linda.
– Anke en Frank Rijnders

Linda, top gedaan!
– Familie H.

Linda, Dikke dikke complimenten hoe je ons op dit verdrietige moment hebt begeleid. Wij beoordelen jou met een prachtige 9!
– Familie S te A – Augustus 2017

Linda ik wil je alvast vertellen dat we het geweldig hebben gevonden hoe je ons hebt begeleid.
Laten we over een week of wat een bak koffie doen en echt terugblikken.
Lieve groet,
– Jasper – September 2017

Linda, Wat een goede begeleiding en wat heb jij fijn met ons mee gedacht.
Helemaal zoals wij het als familie graag wilde.
Je bent een hele warme persoonlijkheid.
– Mevrouw Ans Nierkes – Oktober 2017

Lieve Linda, Op het moeilijkste en verdrietigste moment in ons leven was jij er gelukkig 100% voor ons.
In alle rust en vakmanschap was je er voor ons, dag in dag uit. Zeer waardevol! Jij steekt er met kop en schouders boven uit.
Boven alle verwachtingen en dan ook nog het verschil qua prijs / kwaliteit met wat we eerder gewend waren met andere uitvaartondernemers. Jij bent werkelijk een aanrader voor een ieder die afscheid moet nemen van een dierbare.
Heel erg bedankt!
Lieve groet,
– Corina van de Bunt – Januari 2018

Lieve Linda,
Je dacht goed mee en je was er voor ons. Je regelde alles erg goed, fijn om op terug te kunnen vallen. Je voelde precies aan wat wij wilde. Zo fijn dat wij ons dochtertje zelf helemaal konden verzorgen, dat gaf ons de ruimte die wij toen nodig hadden. Je bent altijd bereikbaar en antwoord ook op de WhatsApp super snel.
Dank je wel voor alles.
– Fam. O te H, Maart 2018

Lieve Linda,

Jij was onze rots te midden van de storm die ons leven veranderde. Dit kaartje is helaas te klein om al onze woorden van dank en waardering voor jou op te schrijven. Je bent een topper!

Liefs,

-Goos, Hanneke en Max- oktober 2018

Lieve Linda,

Op 13 juli kregen wij te horen dat onze moeder ongeneselijk ziek was en niet lang meer te leven zou hebben. Dat jij onze keus voor de begeleiding van de uitvaart was, was voor ons vanzelfsprekend. In de weken erna was jij onze steun en toeverlaat. Met goede tips en adviezen ter voorbereiding op wat komen ging maar vooral met respect, liefde en genegenheid richting onze ma. Ook een speciale wens… een kist door de kinderen en kleinkinderen versiert met tekeningen, werd vervult en leverde prachtige herinneringen op.

Op zondagavond 26 augustus is mama overleden. Jij bedacht je geen moment en hebt de hele nacht met ons opgezeten. Alles werd keurig geregeld en de voorbereiding op de uitvaart was grotendeels een feit. In de dagen erna was er veelvuldig contact en werd alles tot in detail besproken. De teksten, muziek, genodigden, bloemen, de fotograaf, niets werd aan het toeval overgelaten. Met in ons achterhoofd dat jij zelf ook in zwaar weer zat, hebben wij alle liefde van jou ontvangen.

Lieve Linda. Ik wil je mede namens mijn zus en onze gezinnen uit het diepst van mijn hart bedanken voor alles wat je voor ons maar vooral voor onze mama (hebt) betekent. Een mooier afscheid hadden wij niet kunnen wensen.

-Dikke knuffel Jeroen Monshouwer-Augustus 2018