Testimonials

Reviews

Wij zijn als familie heel erg goed begeleid door Linda, ze was direct bereikbaar en beschikbaar. Ze kan goed luisteren en doet suggesties, maar laat ook vrij.Er was veel contact en iedere dag kwam ze even bij onze moeder kijken, die thuis bleef tot de begrafenis,De begrafenis verliep perfect, alles was tot in de puntjes verzorgd.Zo kijken wij nu terug op een mooie, persoonlijke uitvaart van onze moeder, precies zoals we hem voor ogen hadden.Linda, dank je wel!Fam. Jansen
Joke Jansen
Joke Jansen
19:37 27 Dec 23
Linda doet haar werk vol passie, is bovendien helder in formulering, zakelijk waar nodig is én is vooral warm betrokken.Het is een intens hand in hand lopen geworden!Hoe droevig de aanleiding ook is, mede dankzij Linda's natuurlijke openheid en meevoelendheid is deze niet-te-willen-beleven-dag tot een zacht en warm samenzijn in herinnering verworden.
dorien quik
dorien quik
20:37 11 Jul 23
Héél tevreden over deze voortreffelijke begeleiding. Kon niet beter. Kijken we mooi op terug.
Paul Rozie
Paul Rozie
18:58 22 May 23
We zijn zeer tevreden over de uitvaart van onze moeder die verzorgd is door Linda van Alfen. We hebben eerder een voorgesprek gehad. Daarin is toen op een rustig moment al veel doorgesproken. Na het overlijden gebeld. Linda was op dat moment bij een uitvaart, maar er kwam een collega. Dit gaf echt rust op dat moment. Onze moeder werd thuis opgebaard. Linda kwam de dagen tussen overlijden en begrafenis regelmatig langs. Alle praktische zaken waren op tijd geregeld. Alles was bespreekbaar. Linda is professioneel, warm en betrokken, maar ook nuchter. We kijken terug op een goeie week na het overlijden. Extra opmerking: Prachtig, die loopkoets in de sneeuw op Rusthof.
Francien Bijlenga
Francien Bijlenga
09:37 03 Feb 23
Bij een onverwachts overlijden, waarbij wij als gezin totaal niet wisten wat we moesten doen, was het zo fijn dat Linda daar was. Het voelde direct vertrouwd en ze voelde goed aan wat wij nodig hadden. Ze was er op alle belangrijke momenten en nam uit handen wat voor ons te veel was.Linda is een hele professionele en betrokken vrouw die écht weet wat ze doet. Nogmaals bedankt voor al je hulp en je mooie ideeën, het sloot perfect aan bij ons verhaal. Het was een prachtige uitvaart, precies zoals het had moeten zijn.
Britt Koopman
Britt Koopman
13:38 01 Feb 23
In zo'n verdrietige situatie heeft Linda de zorg uit onze handen genomen en in korte tijd alles kunnen regelen.Een beter uitvaart voor onze moeder hadden we niet kunnen wensen.
Farnaz
Farnaz
23:10 10 Aug 22
Onze ervaring met Linda als uitvaartbegeleider is zeer positief: zorgvuldig, persoonlijk, betrokken en bescheiden. Ze stimuleert je om zelf een actieve rol te vervullen.
Mirjam Gaasterland
Mirjam Gaasterland
19:46 08 Aug 22
Vijf sterren wat moet je er aan toevoegen.Aanvoelen wat verschillende betrokkenen bij de uitvaart een goed gevoel zou geven.Meedenken en suggesties geven zonder dwingend over te komen.Kortom heel goed gevoel over de uitvaart van onze moeder.Zeker als je kiest voor een kleine uitvaart is de tuinkamer van rusthof begraafplaats in Amersfoort een aanrader.
Lex Dekkers
Lex Dekkers
19:14 08 Aug 22
Wat is het toch fijn om met een collega te mogen samenwerken die goed op de hoogte is van de mogelijkheden van een locatie, het totaal geen probleem vindt om een collega te helpen, open staat om haar eigen assistente te delen met een collega en last but not least liefdevolle steun biedt wanneer jezelf als uitvaartbegeleider het even moeilijk hebt. Soms wordt er in ons vak gevraagd een uitvaart te regelen voor iemand die dichtbij staat, en dan is een collega als Linda goud waard. Lieve Linda en Mirthe heel veel dank voor jullie steun.Marianne
Marianne van Bennekom
Marianne van Bennekom
10:07 12 Apr 22
Top vrouw!Ze heeft ons allen op een bijzonder mooie manier geholpen bij het afscheid van mijn schoonvader.Door de gesprekken die ze had met hem voor zijn overlijden, kon ze zijn worden citeren en terug brengen in de mooie persoonlijke uitvaart.Iedereen kijkt er met een heel goed gevoel op terug.Ook de kleinkinderen, die door de mooie ideeën van Linda volledig betrokken werden in het proces van afscheid.
Miriam Dijkstra
Miriam Dijkstra
19:43 13 Mar 22
Linda heeft ons heel goed geholpen. Niets was haar vreemd of teveel gevraagd. Vanwege haar netwerk bij verzekeraar, ziekenhuis en begraafplaats is alles heel soepel verlopen en hebben we zelf nergens voor hoeven zorgen. ook 's avonds en in het weekend was ze voor ons bereikbaar. Linda luistert goed, is respectvol, kalm en professioneel.
Alex Willemse
Alex Willemse
13:29 13 Jan 22
Vanaf het moment dat we Linda belde stond ze voor ons klaar en was het alsof we haar al heel lang kende. Ze weet iedereen op zijn gemak te laten voelen en daarnaast zorgt ze voor rust. Haar begeleiding was zo waardevol en het heeft heel veel voor ons als gezin betekent. Je hoopt natuurlijk dat je deze topper nooit hoeft aan te raden, maar mocht het zo zijn dat je iemand verliest dan raad ik Linda aan.
Linda Van Liempt
Linda Van Liempt
20:12 19 Dec 21
Linda heeft ons zeer fijn geholpen. De persoonlijke benadering en de rust die zij uitstraalt gaf een heel fijn gevoel. Ze neemt alle tijd voor je en denkt heel goed met je mee. We hadden het niet beter kunnen treffen.Linda, dank voor alles.
Dagavu
Dagavu
10:49 02 Nov 21
Een afscheid verzorgen doe je maar een keer. We hadden op internet al gekeken, we wilden het liefst een vrouw. We wilden een persoonlijke uitvaart. Linda was echt een zeer fijn, oprecht meelevend maar ook oplettend en empatische persoonlijkheid. Ze begreep wat wij wilden, dacht mee. Regelde alles voor ons, gaf suggesties nam werk uit handen. Ze is een uitermate fijne persoonlijkheid. Regelt en checkt alles! Ook de ‘after care’ is perfect!
karin bouwens
karin bouwens
15:31 01 Oct 21
Linda neemt zorg uit handen op een moment dat je dat hard nodig hebt. To the point en zonder de 'traditionele' sombere toon van een uitvaartbegeleider. Ook als het wat ingewikkeld wordt kan je blind op haar vertrouwen.
Maurits Mulder
Maurits Mulder
13:43 30 Sep 21
Wij hebben de begeleiding van Linda als zeer prettig ervaren.Zij is integer en doortastend tegelijk, heeft goede ideeën en houdt de vinger aan de pols gedurende het hele proces. Wij kunnen haar van harte aanbevelen.
Marie-Louise Hessels
Marie-Louise Hessels
10:18 30 Sep 21
LieVe LindaHeel blij dat jij ons mocht begeleiden bij de uitvaart van mijn vader.Je doet je werk/begeleiding met gemeende passie vanuit je hart en dat heeft mij/ons het meeste aangesproken. Heel persoonlijk en aan alles gedacht zodat het resultaat die dag top was, heel waardevol was de begrafenis van mijn vader alle dank daarvoor. Aan mijn moeder heb je zelfs ook gedacht in de vorm van een mooie kaart met kadootje omdat ze er helaas niet bij kon zijn. Nogmaals bedankt Linda
In zo'n verdrietige tijd is het fijn om iemand te hebben die een veilig gevoel geeft die je opdat moment nodig hebt. Alles ging in goed overleg, en het is precies gegaan zoals wij dat, als familie wilde. Linda, bedankt voor het regelen van de uitvaart en je steun. liefs Madelon Mulder en familie.
Wiep Mulder
Wiep Mulder
14:07 22 Jan 21
Zonder zich op te dringen verwerft Linda een plek in het gezin, wat op trieste momenten als bij het overlijden van mijn vader fantastisch was. De zus die ik nooit had! Ze is warm, persoonlijk, betrokken, doortastend en deskundig. Het verschil zit 'm in de details. In coronatijd, lastig ook. Maar ze heeft een fijn netwerk, ontzorgt en neemt met minder absoluut geen genoegen. Je hoopt dat het je nooit meer gebeurt, maar dat zou naïef zijn. Mocht dat het geval zijn, dan bellen we Linda...
Bert van Weert
Bert van Weert
11:01 19 Jan 21
Wat ben ik achteraf gezien blij dat ik al voor hetoverlijden van onze moeder al op google had gezocht naar uitvaartbegeleiders.Mijn zusje en ik wilden nl. absoluut geen onpersoonlijke grote organisatie waar wij en onze moeder een nummer zou zijn in de lange rij. En.. wat ben ik blij dat we mede door de positieve google-reviews jou gebeld hebben!Overweldigend was het toen onze moeder na kort ziek zijn al kwam te overlijden. Jij nam ons min of meer bij de hand en hebt ons door alles heen geloodst. Stap voor stap hebben we hierdoor heel bewust onze keuzes kunnen maken die bij ons, maar ook bij onze moeder, passen. Met zowel tranen als een lach;Pittig, doortastend, grappig en lief ben je.Maar ook ambitieus en gedreven in wat je doet.Bedankt Linda dat je ons met jouw hulp op een mooie manier afscheid hebt helpen nemen van onze moeder.Lieve groet,Amanda
Amanda N.
Amanda N.
11:09 01 Dec 20
Willemijn Kleijer
Willemijn Kleijer
12:43 12 Jul 20
Linda heeft ons zeer goed en behulpzaam door de lastige en drukke periode heen geholpen. Ze creëert rust en is zeer kundig. Ze is een erg prettige persoonlijkheid en echt een meerwaarde voor ons geweest in de moeilijk tijd. Ze neemt initiatieven, luistert met aandacht, komt met suggesties om de persoonlijke wensen vorm te geven. Ze neemt de regel zaken uit handen en heeft oog voor detail. Ze is zeer felxibel en service gericht. Ook na de uitvaart is er een moment van evaluatie. Dit vonden wij heel prettig.Alles bij elkaar hebben we Linda als zeer aangenaam en kundig ervaren. Ze heeft gezorgd voor een prachtige uitvaart waar we met fijne herinneringen op terugkijken.
Arjanne Tammeling
Arjanne Tammeling
20:34 25 Jun 20
Via vrienden hadden wij goede verhalen gehoord over Linda. Toen mijn moeder plotseling overleed was Linda ons baken. Op een prettige, menselijke wijze wist ze ons duidelijk te maken wat moest gebeuren. En ondersteunde ze ons waar nodig. Met alles wat geregeld moet worden. Maar ook met suggesties voor alle keuzes die er te maken zijn in de korte tijd die je hebt. Ze zorgde voor rust in het hele proces. En voelde goed onze familie aan zodat de uitvaart persoonlijk was. Zoek je een prettige, vriendelijke, menselijke uitvaartbegeleidster dan is Linda een goede keus.
Udo de Boer
Udo de Boer
07:55 10 Jun 20
Via de aanvraag om op te komen treden voor BNI leerde ik Linda kennen, toen kort daarop mijn moeder plots kwam te overlijden heb ik Linda gevraagd om ons gezin te begeleiden in het afscheidsproces. Soms moeten de dingen zijn zoals ze lopen denk ik nu, want een betere persoon op zo' n intens moment van afscheid nemen konden we ons niet wensen. Met alle toegewijde zorg, flexibiliteit en menselijkheid heeft Linda ons begeleid; nam ons aan de hand met voorstellen en ideeën en liet ruimte waar nodig. Haar grandioze ervaring, speciale netwerk van bijzondere professionals in combinatie met haar rust, overzicht en inlevingsvermogen heeft van het afscheid van onze moeder, en echtgenote van mijn vader, een heel persoonlijk, bijzonder en gedenkwaardig moment gemaakt. Ik wens daarom echt iedereen zo'n fijn en goed uitvaartbegeleider als Linda toe! Tjerk Ridder
Tjerk Ridder
Tjerk Ridder
18:53 01 Apr 20
Ik heb Linda een paar jaar geleden kort ontmoet op een bijeenkomst. Toen ik hoorde dat ze uitvaartbegeleider was, dacht ik meteen, die warme vrolijke vrouw moet ik kunnen vinden, mocht het ooit nodig zijn. Ik vroeg haar kaartje en heb die altijd zorgvuldig bewaard. Toen mijn vader een tijd gelden hoorde dat hij niet lang meer te leven zou hebben, is Linda bij m'n ouders thuis gekomen. Dat was confronterend natuurlijk, maar ook erg fijn. We spraken door wat op dat moment al kon, zodat Linda m'n vader een beetje kon leren kennen én zodat m'n vader ook kon uiten wat zijn wensen waren over zijn afscheid. Zijn leven moest gevoerd worden! Dat was de opdracht. Vanaf het moment dat m'n vader was overleden heeft Linda op een zeer bescheiden manier de regie genomen. We mochten alles zelf invullen maar zij manouvreerde ons met haar ervaring en warmte door deze voor ons onbekende weg. Op de dag zelf was ze onzichtbaar maar toch ook heel aanwezig. Ze gaf me een duwtje als ik te lang aan het kletsen was waardoor er rijvorming ontstond. Ze liep stilletjes naar de meneer toe die steeds per ongeluk op het knopje van de beamer drukte waardoor mijn lieve vadertje z'n foto steeds van het beeldscherm verdween. En zoveel meer. Wat een warme vrouw. Ik hoop dat er voorlopig niemand in m'n omgeving zal overlijden, maar als dat wel zo is kan maar een iemand me helpen........
Floor II samenhuren
Floor II samenhuren
05:58 20 Mar 20
Tessa Domselaar
Tessa Domselaar
19:45 28 Oct 19
Linda van Alfen heeft ons in het afscheid van onze moeder met een grote mate van professionalisteit begeleid. Ook bleek Linda een warme persoonlijkheid te zijn.Efficient, persoonlijk en dichtbij.
Ingeborg Jansen
Ingeborg Jansen
14:50 28 Oct 19
Lieve Linda,Ik ken je inmiddels zo’n 8 jaar als een toegewijde vrouw die altijd nakomt wat je belooft. Vanuit mijn relatiekring heb jij een aantal uitvaarten begeleidt. Van mijn relaties kreeg ik achteraf prachtige verhalen terug.Op 13 juli kregen wij te horen dat onze moeder ongeneselijk ziek was en niet lang meer te leven zou hebben. Dat jij onze keus voor de begeleiding van de uitvaart was, was voor ons vanzelfsprekend. In de weken erna was jij onze steun en toeverlaat. Met goede tips en adviezen ter voorbereiding op wat komen ging maar vooral met respect, liefde en genegenheid richting onze ma. Ook een speciale wens… een kist door de kinderen en kleinkinderen versiert met tekeningen, werd vervult en leverde prachtige herinneringen op.Op zondagavond 26 augustus is mama overleden. Jij bedacht je geen moment en hebt de hele nacht met ons opgezeten. Alles werd keurig geregeld en de voorbereiding op de uitvaart was grotendeels een feit. In de dagen erna was er veelvuldig contact en werd alles tot in detail besproken. De teksten, muziek, genodigden, bloemen, de fotograaf, niets werd aan het toeval overgelaten. Met in ons achterhoofd dat jij zelf ook in zwaar weer zat, hebben wij alle liefde van jou ontvangen.Lieve Linda. Ik wil je mede namens mijn zus en onze gezinnen uit het diepst van mijn hart bedanken voor alles wat je voor ons maar vooral voor onze mama (hebt) betekent. Een mooier afscheid hadden wij niet kunnen wensen.Dikke knuffel
Jeroen Monshouwer
Jeroen Monshouwer
08:01 04 Oct 18
Erwin Bleij
Erwin Bleij
15:25 12 Jul 18
Lieve Linda,Op het moeilijkste en verdrietigste moment in ons leven was jij er 100% voor ons.In alle rust en vakmanschap, dag in dag uit, zeer waardevol! Jij steekt er met kop en schouders bovenuit.Het was een afscheid boven alle verwachtingen en wat een verschil (qua prijs/kwaliteit) met andere uitvaartondernemers. Jij bent werkelijk een aanrader voor iedereen die afscheid moet nemen van een dierbare.Heel erg bedankt!Lieve groet,– C. van de Bunt – Januari 2018
C. van de Bunt
C. van de Bunt
14:42 14 Feb 18
Jeroen van Setten
Jeroen van Setten
23:15 25 Aug 16
js_loader

Testimonials

Lieve Linda, 

Jij bent echt een eindbaas! Duidelijke begeleiding, neemt het voortouw waar nodig. Jij geeft zeker ook ruimte voor eigen inbreng en stimuleert dit. Neemt vervelende taken graag over om de familie op deze manier te ontlasten. Het team waar jij mee werkt bestaat uit hele vriendelijke en zeer professionele mensen. Heel veel dank!

- Familie Monquil uit Soest

Linda is warm, persoonlijk en zeer betrokken. Haar bescheidenheid siert haar. Zij stimuleerde ons als gezin een actieve rol op ons te nemen. Iets waar we heel fijn op terug kijken.

- Fam. den H. uit Amersfoort

Als iemand zo plotseling overlijdt zoals bij ons is de shock groot. Het is dan zo fijn dat Linda ons heeft geholpen om een mooi afscheid te organiseren die bij ons en bij onze moeder, vrouw en oma past. Dit afscheid heeft ons troost gegeven.

- Familie R. uit Hooglanderveen

Het contact met Linda vanaf dag 1 is prima verlopen. Linda was er snel en in zeer korte tijd hebben we alles kunnen regelen. Het leek alsof we dit veel langer van te voren al hadden geregeld. Zij heeft ons letterlijk veel werk uit handen genomen en geweldige tips en informatie gegeven over de gang van zaken. Linda, we zijn jouw zeer dankbaar!

- Familie Kaleghi

Linda jij krijgt van ons een 10+ een plus omdat het echt heel erg goed was wat jij voor ons hebt gedaan. Heerlijk ongedwongen en de situatie zo goed aanvoelend. Jij wilde altijd meedenken maar zei: Let op het is de uitvaart van jullie moeder. Heel veel dank!

- Familie Dekkers

Begeleiding door Linda is persoonlijk betrokken, efficiënt, kortom: We hadden ons geen betere kunnen voorstellen!

- Sanne Friedrichs

Lieve Linda,

Wij kenden je niet, je kwam bij toeval op ons pad, maar we zijn fan van je geworden.

Het was voor het eerst dat wij een begrafenis moesten regelen. Door jouw persoonlijke, informele professionele en prettige ondersteuning is de begrafenis van onze (schoon)moeder een gebeurtenis geworden waar we met heel veel voldoening op terugkijken.

Vanaf het eerste telefonisch contact zorgde jij voor een click. Je wist heel goed aan te sluiten op wat wij wilden en voor ideeën hadden. Je dacht mee en droeg suggesties, oplossingen aan en veerde flexibel mee als we van gedachten veranderden.

De gesprekken met jou waren zonder uitzondering heel plezierig. Zonder te veel de lead te nemen, nam je ons mee in alles wat er geregeld en besloten moest worden en zorgde je dat dat voor elkaar kwam. Je nam waar dat nodig was, zaken uit ons handen en gaf ons, waar we wensten, de ruimte om zaken zelf te doen.

 Ook vonden we het bijzonder hoe jij zo snel en goed contact maakte met onze kinderen en kleinkinderen. Zo sterk zelfs dat er twee uit zichzelf met jou hand in hand meeliepen naar het graf.

 Dit zorgde ervoor dat we een uitvaart hadden, die helemaal bij ons paste. Dank je wel voor alles!!

- Joke en Rob Arends uit Leusden

Het was geweldig om samen met Linda alles goed en mooi te regelen. Zij komt met hele leuke en mooie ideeën.  Wij zijn meer dan zeer tevreden over Linda! Je bent een topper in jouw vak Linda! Nogmaals dank voor alles wat je allemaal voor ons gedaan hebt.

- Familie Veenendaal

Linda voelt heel “eigen”! Liefdevol, respectvol en de uitvaart precies zoals we gehoopt hadden!

- Marion Aukes

Linda heeft ons zeer fijn geholpen. De persoonlijke benadering en de rust die zij uitstraalt gaf een heel fijn gevoel. Ze neemt alle tijd voor je en denkt heel goed met je mee. We hadden het niet beter kunnen treffen. Linda, dank voor alles!

- Gijs Koch

Vanaf het moment dat we Linda belde stond ze voor ons klaar en was het alsof we haar al heel lang kende. Ze weet iedereen op zijn gemak te laten voelen en daarnaast zorgt ze voor rust. Haar begeleiding was zo waardevol en het heeft heel veel voor ons als gezin betekent. Je hoopt natuurlijk dat je deze topper nooit hoeft aan te raden, maar mocht het zo zijn dat je iemand verliest dan raad ik Linda aan!

- Linda van Liempt

Hele fijne begeleiding gehad van Linda. Zij is als mens zeer prettig in de omgang en heeft goed meegedacht met onze wensen en mogelijkheden bij het afscheid van mijn moeder. Op het laatst hadden we ons bedacht en wilde dat moeder toch thuis werd opgebaard in plaats van in het rouwcentrum. Ook dit was geen enkel probleem en regelde zij direct. De lunch met de familie bij Landgoed Dutchbiz was een super idee van Linda! 

- Erna Brinkmann – van der Hulst

Beste/lieve Linda,
We zijn heel blij voor jou gekozen te hebben voor de crematie van mijn lieve vrouw, moeder en oma.
Wat fijn dat Winanda en ik de wensen voor de crematie nog konden bespreken voor ze overleed.
Na de voorbespreking hadden we een goed gevoel en het volste vertrouwen de uitvaart aan jou over te kunnen laten.
Je kwam met goede suggesties en luisterde naar onze wensen en dacht mee. Ook het betrekken van de kleinkinderen bij het afscheid en het rouwproces voelde goed.
Naast het regelen van allerlei zaken, raakte ons je persoonlijke betrokkenheid.
Een mooi afscheid in de stijl van Winanda was het resultaat en voor ons een positief begin van de verwerking van het verdriet.
Heel hartelijk dank!
Jan, Dagmar, Tobias en Midas

- Familie van Leest

Beste Linda, Je hebt naar ons geluisterd en perfect ingespeeld op onze wensen. Jouw adviezen en ideeën waren heel erg waardevol voor ons. Heel veel dank hiervoor.

- Annelou

De uitvaartbegeleiding van Linda voelde  heel goed en het leek net alsof Linda er meteen bij hoorde. Heel fijn! Ook de begeleiding van Linda op de dag van de uitvaart was heel goed. We hebben absoluut geen klachten of opmerkingen. Op de meest moeilijke dag en de meest moeilijkste week was jij een grote steun voor ons. Heel erg bedankt!

- Jacqueline Rijnbeek

Linda als wij terug kijken op het afscheid van onze moeder dan zeggen wij: Wat ben jij rustig en betrokken. Zeker zo doorgaan! Fijn dat jij ons hielp en aanmoedigde om bij de laatste verzorging aanwezig te zijn. Dank dat jij ons aan de hand mee nam op dit avontuur. Wij voelden ons rustig en zijn heel tevreden over het resultaat. Mam heeft een mooi afscheid gehad met een lach en een traan. Een dikke tien van ons allebei voor jou!

- T&Z

Linda, jij voelde perfect aan wat wij wilden tot aan de bloemen op het graf aan toe. Het rouwcentrum van CBA Amersfoort met de 24-uurs kamers was een hele goede tip van jou. Zo fijn om daar op je eigen gekozen tijd naar toe te kunnen. Wij konden alles in volste vertrouwen aan jou toevertrouwen in deze voor ons heftige tijd. Jij bent een topper!

- Familie van K.

Lieve Linda, Heel blij dat jij ons mocht begeleiden bij de uitvaart van mijn vader. Je doet je werk / begeleiding met gemeende passie vanuit je hart en dat heeft mij / ons het meest aangesproken. Heel persoonlijk en aan alles gedacht zodat het resultaat op de dag top was. Heel waardevol was de begrafenis van mijn vader alle dank daarvoor! Aan mijn moeder heb je zelfs ook gedacht in de vorm van een kaart met mooie woorden en cadeautje omdat ze er helaas zelf niet bij kon zijn.

Nogmaals heel veel dank Linda!
Liefs van familie den Otter

- Familie den Otter

Zonder zich op te dringen verwerft Linda een plek in het gezin, wat op trieste momenten als bij het overlijden van mijn vader fantastisch was. De zus die ik nooit had! Ze is warm, persoonlijk, betrokken, doortastend en deskundig. Het verschil zit ‘m in de details. In coronatijd, lastig ook. Maar ze heeft een fijn netwerk, ontzorgt en neemt met minder absoluut geen genoegen. Je hoopt dat het je nooit meer gebeurt, maar dat zou naïef zijn. Mocht dat het geval zijn, dan bellen we Linda…

- Bert van Weert

In zo’n verdrietige tijd is het fijn om iemand te hebben die een veilig gevoel geeft die je opdat moment nodig hebt. Alles ging in goed overleg, en het is precies gegaan zoals wij dat, als familie wilde. Linda, bedankt voor het regelen van de uitvaart en je steun. liefs,

- Madelon Mulder

Beste en lieve Linda, Om maar met de deur in huis te vallen: vakkundig organiseren is Linda van Alfen! Wat heb je mij (eerst Jan en mij) erg goed begeleid. Mijn complimenten en ik wens je vele goede zaken toe. Je verdient het! Hartelijke groeten, 

- Mevrouw Kroeze

Vanaf het eerste contact met Linda voelde het goed en dat gevoel is in de dagen daarna alleen maar toegenomen. Haar benadering is een perfecte combinatie van professionaliteit en een bijna persoonlijke betrokkenheid. Ze neemt je als het ware bij de hand, stuurt bij waar het moet en ziet daarbij geen enkel detail over het hoofd. Voor iedereen is het overlijden van een dierbare een immens verdrietige gebeurtenis, maar ik kan oprecht zeggen dat, mede vanwege Linda’s onvermoeibare inzet, wij een prachtig afscheid hebben kunnen neerzetten en daar een warm gevoel aan hebben overgehouden. Lieve groet, Familie Hundt-Hekker

- Familie Hundt – Hekker uit Laren

Beste linda,

Ga vooral zo door! Jij hebt alles zo keurig geregeld voor ons als familie. Je bent zeer professioneel en altijd op tijd. Jouw suggestie om te kiezen voor de locatie van het afscheid en het rouwcentrum hebben wij heel erg gewaardeerd. Dank je wel voor jouw fijne begeleiding en wij bevelen jou van harte aan.

- Familie Redegeld

Wij hebben de hele begeleiding rond de uitvaart van onze zoon als erg prettig ervaren. Linda schuift aan als een “vriendin”. Heeft oor voor onze wensen en doet extra moeite om alles te regelen, echt uitzonderlijk!

Wij kunnen dan ook Linda aan iedereen aanraden. Nu al hebben wij mensen rondom ons heen haar aangeraden. Dank je wel lieve Linda, we weten zeker dat *******, onze zoon jou ook erg lief en aardig zou hebben gevonden.

Lieve groet,

- Familie P uit Amersfoort

Dear Linda With this email I would like to thank you so much for all your help in guiding us through and organising my Mums cremation. I am very impressed with your professional attitude, the way your work, the extra time you took to help me writing the envelopes. Especially your personal approach I appreciated very much. It has made the experience of organising the cremation reasonably free from stress. So that we were able to concentrate on all the back ground information needed to make the cremation a fitting remembrance to my Mum. And it really fitted perfectly with her and how she was as a person. Thank you so much.
Warm regards,

- Nanda

Beste Linda,

Wat ben ik blij dat ik voor jou heb gekozen om ons te begeleiden toen mijn man overleed. Jouw advertentie in het kerkblad trok mijn aandacht. Het voelde goed en je was precies zoals de advertentie en jouw website uitstraalde. Vol aandacht en heel vriendelijk. Niets was jou te veel. De dag van de uitvaart was heel mooi waar ik met heel veel liefde op terug kan kijken.

- Familie B uit Amersfoort

Beste Linda,

Heel erg bedankt voor de liefdevolle manier waarop je onze zoon en schoondochter hebt begeleid in deze heftige tijd waarbij ze afscheid van hun kindje moesten nemen. Het is zo belangrijk bij zoveel pijn dat de professionals betrokken zijn en ook hun hart laten spreken.

Geweldig hoe jij dit werk doet!

- Familie M uit Nijkerk

Lieve Linda,

Ik kan je niet genoeg bedanken. Door jou nam de chaos in mijn hoofd een beetje af en had ik er vertrouwen in dat het een mooi afscheid zou worden. We kijken er fijn op terug. Wat ben jij goed in je werk!

- Liefs Jeroen en Els

Linda heeft ons zeer goed en behulpzaam door de lastige en drukke periode heen geholpen. Ze creëert rust en is zeer kundig. Ze is een erg prettige persoonlijkheid en echt een meerwaarde voor ons geweest in de moeilijk tijd. Ze neemt initiatieven, luistert met aandacht, komt met suggesties om de persoonlijke wensen vorm te geven. Ze neemt de regelzaken uit handen en heeft oog voor detail. Ze is zeer flexibel en service gericht. Ook na de uitvaart is er een moment van evaluatie. Dit vonden wij heel prettig. Alles bij elkaar hebben we Linda als zeer aangenaam en kundig ervaren. Ze heeft gezorgd voor een prachtige uitvaart waar we met fijne herinneringen op terugkijken.

- Arjanne Tammeling

Linda, de bloemen waren weergaloos, de catering heel goed en de catering dames heel aardig. Jij  deed het als uitvaartbegeleider helemaal top, voor tijdens en na de uitvaart. Heel attent ook de doos met beide kranten waar de advertentie in stond, dat jij mijn auto even ophaalde, het boekje, het regelen van de fotolijst etc… Eén van de genodigde zei: “Linda is onzichtbaar en toch aanwezig, haar ontgaat niets!”.

- Mieneke Muntendam

Via vrienden hadden wij goede verhalen gehoord over Linda. Toen mijn moeder plotseling overleed was Linda ons baken. Op een prettige, menselijke wijze wist ze ons duidelijk te maken wat moest gebeuren. En ondersteunde ze ons waar nodig. Met alles wat geregeld moet worden. Maar ook met suggesties voor alle keuzes die er te maken zijn in de korte tijd die je hebt. Ze zorgde voor rust in het hele proces. En voelde goed onze familie aan zodat de uitvaart persoonlijk was. Zoek je een prettige, vriendelijke, menselijke uitvaartbegeleidster dan is Linda een goede keus.

- Udo de Boer

Via de aanvraag om op te komen treden voor BNI leerde ik Linda kennen, toen kort daarop mijn moeder plots kwam te overlijden heb ik Linda gevraagd om ons gezin te begeleiden in het afscheidsproces. Soms moeten de dingen zijn zoals ze lopen denk ik nu, want een betere persoon op zo’ n intens moment van afscheid nemen konden we ons niet wensen. Met alle toegewijde zorg, flexibiliteit en menselijkheid heeft Linda ons begeleid; nam ons aan de hand met voorstellen en ideeën en liet ruimte waar nodig. Haar grandioze ervaring, speciale netwerk van bijzondere professionals in combinatie met haar rust, overzicht en inlevingsvermogen heeft van het afscheid van onze moeder, en echtgenote van mijn vader, een heel persoonlijk, bijzonder en gedenkwaardig moment gemaakt. Ik wens daarom echt iedereen zo’n fijn en goede uitvaartbegeleider als Linda toe!

- Tjerk Ridder

Wij gunnen iedereen een Linda in tijden van een verdrietig afscheid van een dierbare. Jij was er voor ons de gehele week en regelde alles tot in detail. Zaken die wij graag zelf wilde uitvoeren liet je ons geweldig doen. Jouw stimulans hierin waarderen wij enorm. Jij bent echt een hele goede voor het uitvaartvak. Chapeau! En ga zo door. Lieve groet,

- Familie J uit Hoevelaken

Geweldig hoe jij ons begeleid hebt bij het afscheid van onze vader. Het ging allemaal uiterst plezierig en het contact was heel goed. Nogmaals grote dank!

- Familie van Dijk

Ik heb Linda een paar jaar geleden kort ontmoet op een bijeenkomst. Toen ik hoorde dat ze uitvaartbegeleider was, dacht ik meteen, die warme vrolijke vrouw moet ik kunnen vinden, mocht het ooit nodig zijn. Ik vroeg haar kaartje en heb die altijd zorgvuldig bewaard. Toen mijn vader een tijd gelden hoorde dat hij niet lang meer te leven zou hebben, is Linda bij m’n ouders thuis gekomen. Dat was confronterend natuurlijk, maar ook erg fijn. We spraken door wat op dat moment al kon, zodat Linda m’n vader een beetje kon leren kennen én zodat m’n vader ook kon uiten wat zijn wensen waren over zijn afscheid. Zijn leven moest gevoerd worden! Dat was de opdracht. Vanaf het moment dat m’n vader was overleden heeft Linda op een zeer bescheiden manier de regie genomen. We mochten alles zelf invullen maar zij manoeuvreerde ons met haar ervaring en warmte door deze voor ons onbekende weg. Op de dag zelf was ze onzichtbaar maar toch ook heel aanwezig. Ze gaf me een duwtje als ik te lang aan het kletsen was waardoor er rijvorming ontstond. Ze liep stilletjes naar de meneer toe die steeds per ongeluk op het knopje van de beamer drukte waardoor mijn lieve vadertje z’n foto steeds van het beeldscherm verdween. En zoveel meer. Wat een warme vrouw. Ik hoop dat er voorlopig niemand in m’n omgeving zal overlijden, maar als dat wel zo is kan maar een iemand me helpen……..

- Floor

Linda, je bent fantastisch, zo rustig en vertrouwd hoe je alles geregeld hebt. Dat is goud waard! Van ons krijg jij een dikke 10.

- Familie B uit Barneveld

Linda, we vonden dat je ons op een fijne prettige manier geholpen hebt, zodat wij 10 december op een mooie manier afscheid van Gerrit hebben kunnen nemen. Tegenover ons hebben mensen hun complimenten aan jouw adres uitgesproken, ook dat je niet in het zwart gekleed was. Dank je wel voor alles!

- Familie T uit Leusden

Linda, heel fijn dat je tijd nam om ons al voor het overlijden van onze moeder te ontmoeten en kennis te maken.
Jouw begeleiding van de uitvaart is uitstekend, niets anders dan lof.
Geen enkele klacht of opmerking.
Wel een compliment: Vanuit jouw professionele houding wist je precies waar je ons ruimte kon geven of waar jij de regie moest nemen.
Heel knap!

- Ingeborg Jansen

Linda, jouw begeleiding tijdens het afscheid van ons moeder is zeer goed verlopen. Jouw persoonlijke aandacht en contact werd door ons zeer op prijs gesteld. De rouwkamers van Rusthof was een hele fijne suggestie van jou.
Dank je wel!

- Familie van den Brink

Linda wat heb jij ons goed begeleid tijdens het verdrietige afscheid van ons zoontje.
Jouw perfectionisme is top. Je regelde zo veel voor ons en alles even mooi.
Wij beoordelen jou met een hele terechte 10!

- Familie K te B

Lieve Linda,
In 8 maanden tijd heb jij ons twee keer begeleid. Door te luisteren wist je precies wat wij wilden, alles kon en niets was te gek.
Zowel de crematie van mijn moeder als van mijn vader zijn ondanks veel verdriet hele ‘mooie herinneringen’ geworden.
Ik realiseer me nu hoe belangrijk dat laatste stukje is geweest als afsluiting van ons lange (mantelzorg) traject en weer herinneringen van goede tijden terug te halen.
Je bent een lieverd, een kunstenares om op een nette manier je zin te krijgen om ons te helpen, en van onschatbare waarde voor ons geweest. Je hebt als mens mijn hart gestolen.
Ik hoop je nog vaak, maar dan in een andere setting, tegen te komen.
Bedankt voor alles, Liefs

- Astrid

Beste Linda,
De uitvaart van mijn vrouw is precies verlopen zoals de wensen van haarzelf en mij waren.
Ik kan je aan een ieder aanbevelen, heel fijn.
Dank je wel!

- Johan Ruitenberg

Linda, over jouw dienstverlening ben ik zeer tevreden. Ik zal jou bij iedereen aanprijzen!

- Mevr. R. ter H.

Beste Linda,
Wat pas jij je goed aan aan de situatie. Daardoor ben je haast een lid van de familie en denk jij mee in de sfeer van de familie. Je kent gelijk de namen van iedereen. Het voelt heel goed bij jou. Jouw persoonlijke aandacht was als een druppel in een grote oceaan van liefde. Ook jouw netwerk van mensen waar je mee samen werkt is fantastisch.
Heel erg bedankt.

- Daan van der Kouwe

We zouden niet weten op welke manier we beter begeleid zouden kunnen zijn dan door Linda.

- Anke en Frank Rijnders

Linda, top gedaan!

- Familie H.

Linda, Dikke dikke complimenten hoe je ons op dit verdrietige moment hebt begeleid. Wij beoordelen jou met een prachtige 9!

- Familie S te A – Augustus 2017

Linda,
Zoals ook gezegd waren wij super tevreden over jouw werkzaamheden als uitvaartbegeleider. Heel goed bereikbaar, fijne manier van communiceren, goede tips en adviezen. Ik ben je zo dankbaar voor het feit dat je ons hebt ontzien van stress door de crematie iets later te plannen. Het was zo fijn dat ons zoontje Jonas zo nog wat langer thuis bij ons was. Dank en ik zou iedereen hier in de omgeving jou aandragen.

- MS te B

Linda ik wil je alvast vertellen dat we het geweldig hebben gevonden hoe je ons hebt begeleid.
Laten we over een week of wat een bak koffie doen en echt terugblikken.
Lieve groet,

- Jasper – September 2017

Linda heeft een groot empathisch vermogen. Het was een geruststellende aanwezigheid dat jij ons zo veel praktische zaken uit handen nam. Dit gaf ons een heel fijn gevoel.

- Familie M.

Linda, Wat een goede begeleiding en wat heb jij fijn met ons mee gedacht.
Helemaal zoals wij het als familie graag wilde.
Je bent een hele warme persoonlijkheid.

- Mevrouw Ans Nierkes – Oktober 2017

De manier waarop Linda de begrafenis van mijn opa heeft begeleid, getuigt van een zeer betrokken en kundige persoonlijkheid… Het werd hierdoor een persoonlijk, warm en bijzonder afscheid. Hetgeen mijn opa, maar ook mijn moeder en oom, verdienden. Ook via deze route, Linda, wil ik je nogmaals bedanken!!

- Renske Gerritse

Lieve Linda,

Heel waardevol hoe je op onze gezinscultuur en de individuele persoonlijkheden kon inspelen. Heel erg bedankt en heel veel succes met je prachtige bedrijf.

Liefs,

- Bea – Juli 2017

Lieve Linda, Op het moeilijkste en verdrietigste moment in ons leven was jij er gelukkig 100% voor ons.
In alle rust en vakmanschap was je er voor ons, dag in dag uit. Zeer waardevol! Jij steekt er met kop en schouders boven uit.
Boven alle verwachtingen en dan ook nog het verschil qua prijs / kwaliteit met wat we eerder gewend waren met andere uitvaartondernemers. Jij bent werkelijk een aanrader voor een ieder die afscheid moet nemen van een dierbare.
Heel erg bedankt!
Lieve groet,

- Corina van de Bunt – Januari 2018

Lieve Linda,

Het blijkt heel goed om de adviezen van Linda op te volgen. Vanaf het eerste t/m het laatste contact blijkt Linda je te begrijpen en goed in te schatten. Geen enkele klacht! Ik waardeer haar als uitvaartbegeleider met een 10!

- Dhr. T de Man – Juli 2017

Lieve Linda,
Je dacht goed mee en je was er voor ons. Je regelde alles erg goed, fijn om op terug te kunnen vallen. Je voelde precies aan wat wij wilde. Zo fijn dat wij ons dochtertje zelf helemaal konden verzorgen, dat gaf ons de ruimte die wij toen nodig hadden. Je bent altijd bereikbaar en antwoord ook op de WhatsApp super snel.
Dank je wel voor alles.

- Fam. O te H, Maart 2018

Linda, Je hebt ons heel warm en liefdevol begeleid en was zeer betrokken.
Dank daarvoor!

- Marian, Cindy en Mylène Höhle – November 2017

Lieve Linda,

Jij was onze rots te midden van de storm die ons leven veranderde. Dit kaartje is helaas te klein om al onze woorden van dank en waardering voor jou op te schrijven. Je bent een topper!

Liefs,

- Goos, Hanneke en Max- oktober 2018

Beste Linda, Jij hebt ons meer dan fantastisch begeleid!
Nogmaals dank!

- Fam. K te A – December 2017

Een bijzonder dankwoord voor Linda. Meevoelend, warm, meedenkend, accuraat en gedreven. Wij waren toch wel een bijzondere familie met bijzondere wensen. Het was heel erg fijn hoe jij ons begeleid hebt en hoe onze wensen onder jouw warme professionele supervisie zijn gerealiseerd. Je bent een echte aanrader.
Nogmaals heel erg bedankt Linda!

- Virgilia – Februari 2018

Beste Linda,

In alle rust, met alle ruimte voor ons en ideeën van jou heb je ons meegenomen in en naar een uitvaart waar alles klopte. Ook jouw leveranciers voor de kist, bloemen en het drukwerk zijn van uitstekende kwaliteit.
Als ik jouw begeleiding een cijfer mag geven dan is dat een 10!

- Carolien Gijben, April 2018

Lieve Linda,

Op 13 juli kregen wij te horen dat onze moeder ongeneselijk ziek was en niet lang meer te leven zou hebben. Dat jij onze keus voor de begeleiding van de uitvaart was, was voor ons vanzelfsprekend. In de weken erna was jij onze steun en toeverlaat. Met goede tips en adviezen ter voorbereiding op wat komen ging maar vooral met respect, liefde en genegenheid richting onze ma. Ook een speciale wens… een kist door de kinderen en kleinkinderen versiert met tekeningen, werd vervult en leverde prachtige herinneringen op.

Op zondagavond 26 augustus is mama overleden. Jij bedacht je geen moment en hebt de hele nacht met ons opgezeten. Alles werd keurig geregeld en de voorbereiding op de uitvaart was grotendeels een feit. In de dagen erna was er veelvuldig contact en werd alles tot in detail besproken. De teksten, muziek, genodigden, bloemen, de fotograaf, niets werd aan het toeval overgelaten. Met in ons achterhoofd dat jij zelf ook in zwaar weer zat, hebben wij alle liefde van jou ontvangen.

Lieve Linda. Ik wil je mede namens mijn zus en onze gezinnen uit het diepst van mijn hart bedanken voor alles wat je voor ons maar vooral voor onze mama (hebt) betekent. Een mooier afscheid hadden wij niet kunnen wensen.

- Dikke knuffel Jeroen Monshouwer-Augustus 2018

Lieve Linda,

Ontzettend bedankt voor je goede zorgen, advies, rust en regelwerk met een vleugje humor. Met jouw hulp is het afscheid van mijn vader helemaal geworden zoals we voor ogen hadden.

Lieve groet,

- Thecla- Oktober 2018

Linda,

Heel veel dank voor al jouw hulp. Ik vond het bijzonder hoe goed je wist aan te sluiten bij onze sfeer, terwijl je ons niet van te voren kende. Je was een rustig baken.

- Familie G te A- November 2018

Chat openen
Kan ik je helpen?
Heb je hulp nodig na overlijden?