Crematorium Amersfoort / Begraafplaats Rusthof

Crematorium Amersfoort / Begraafplaats Rusthof

Linda van Alfen Uitvaartbegeleiding is kind aan huis bij Crematorium en Begraafplaatsen Amersfoort aan de Dodeweg in Leusden.
Wat de Arena voor Ajax is, is Rusthof voor Linda van Alfen Uitvaartbegeleiding.

De verschillende mogelijkheden qua zalen en ruimtes, alle opties hoe deze te gebruiken voor een passend afscheid met verschillende aantallen gasten bij een uitvaart. Van heel klein en intiem, tot informeel met een drankje en een hapje ook zonder aula tot aan heel groot en met max. 500 personen.
Wij kennen alle mogelijkheden voor catering en sfeervolle aankleding.
Ook het aanleveren van beeld, geluid, en het doorspreken van het draaiboek is voor ons wat wij hier wekelijks doen. De Live-stream is van goede kwaliteit en ook krijgt u bij een afscheid in de Lichtzaal of Torenzaal een gratis opname op USB.

Het rouwcentrum met een centrale ruimte maar juist ook de vijf 24-uurs rouwkamers bieden de mogelijkheid om de overledene te bezoeken wanneer de nabestaanden maar willen.
Linda van Alfen Uitvaartbegeleiding heeft goede contacten met het rouwcentrum en kan ook in geval dat dit nodig is een rouwkamer alvast vooraf reserveren. De kosten van het rouwcentrum worden één op één doorberekend.

Kortom: de samenwerking tussen Linda van Alfen Uitvaartbegeleiding en Crematorium en Begraafplaatsen Amersfoort is van hoge kwaliteit en werkt twee kanten op.

Wilt u een uitvaartbegeleider die thuis is op begraafplaats Rusthof? Neem contact met mij op via de website of op 06 55 89 80 89.

 

Chat openen
Kan ik je helpen?
Heb je hulp nodig na overlijden?