Brengen van de nota

12 september 2024

De nota, één of twee weken na de uitvaart ga ik deze altijd persoonlijk brengen. Dat is voor mij een must. Ik kan dat gewoonweg niet anders. Het is een afsluiting van een project van intensief samenwerken, terugblikken, evalueren, feedback ontvangen en zeker weten dat je de familie / nabestaanden achterlaat in volle tevredenheid.
Goed terugkijken is immers het eerste kleine beetje troost dat ik kan bieden.

Zo ook gisteren, ik reed naar Bilthoven voor het persoonlijk overhandigen van de nota. Er volgde een prachtig gesprek, waardevol en leerzaam als mens. Ik stapte in de auto, tranen rolden over mijn gezicht. Hemel Lin, jij hebt het mooiste vak dat er bestaat.
En s’avonds kreeg ik een Google review zo mooi geschreven……..

“Linda doet haar werk vol passie, is bovendien helder in formulering, zakelijk waar nodig is én is vooral warm betrokken.
Het is een intens hand in hand lopen geworden!
Hoe droevig de aanleiding ook is, mede dankzij Linda’s natuurlijke openheid en meevoelendheid is deze niet-te-willen-beleven-dag tot een zacht en warm samenzijn in herinnering verworden.”

Juni 2023

MEER
BLOGS

Vandaag Moederdag, een dag in mei, ieder jaar de 2e zondag in deze maand. Een dag van dankbaarheid en groot gemis. Vele situaties om mij…

augustus 2024

Het vak van uitvaartondernemer is heel breed en als ondernemer benut je buiten de kwaliteiten van het vak uitvaartbegeleider ook nog eens de uitdaging van…

augustus 2024
Chat openen
Kan ik je helpen?
Heb je hulp nodig na overlijden?