Verbinding

Verbinding

Samen een uitvaart organiseren heeft een functie. U denkt met elkaar na over welke woorden u kiest, hoe de rouwkaart er uitziet, de wijze van vervoer, locatie, condoleance en welke symbolen u gebruikt en natuurlijk de inhoud en vormgeving van de uitvaart zelf. Door het samen te bespreken bent u aan het reflecteren en ontstaat er verbinding.

Op de dag van de uitvaart komen alle voorbereidingen samen. Of het afscheid nu groot is of klein, in kerk, kroeg of crematorium of misschien wel bij u thuis. U wilt dat alles klopt en goed verloopt.

Voorbespreking

Vooraf met mij als professional inhoudelijk praten over het afscheid. Van tevoren meer willen weten over de kosten en een bijhorende begroting. Maar ook over hoe je dit financieel kunt regelen; ben ik wel of niet verzekerd hiervoor en moet ik alvast een reservering maken.

Informatie inwinnen en een plan van aanpak met elkaar maken, maar ook de verschillende mogelijkheden en nieuwe ontwikkelingen met Linda van Alfen Uitvaartbegeleiding bespreken. Uw eigen uitvaart bespreekbaar maken nu het nog niet nodig is en er geen tijdsdruk in het spel is.