Over Tineke

Tineke Klomp (1967, Barneveld)

Samen met mijn man en kinderen woon ik in Voorthuizen.

De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest als bemiddelingsmedewerker in de gastouderopvang. Daarvoor werkte ik bij de Randstad Holding als sr. accountspecialist. Wat deze 2 functies gemeen hebben zijn de persoonlijke contacten met mensen. Ik ben dan ook een echt mensen-mens.

Werken als uitvaartbegeleider was al jaren een stille wens van mij. Een wens die meer vorm kreeg na het overlijden van een oude vriend. En nadat ik een oriëntatie dag bij Meander uitvaartopleidingen had bijgewoond werd mijn stille wens een doel. Ik heb vol enthousiasme en energie de opleiding gevolgd. Mijn stages heb ik gevolgd in een crematorium, het CMO en bij Linda van Alfen Uitvaartbegeleiding. Vanaf dag 1 bij Linda heb ik me als een vis in het water gevoeld. Wát een mooi bedrijf en wát een passie en liefde stopt Linda in elke uitvaart om die uniek en persoonlijk te maken. Ik wilde niet meer weg…. En ik hoefde gelukkig ook niet meer weg.

Met mijn enthousiasme, oog voor detail en empathisch vermogen verzorg ik samen met Linda uitvaarten waarbij we, samen met u, uw geliefde nog één keer in het licht zetten. Dit doen we recht uit ons hart!