Over ons

Over ons

Tineke en Linda, we leren elkaar kennen in het najaar van 2022. Tineke komt haar eindstage lopen bij Linda van Alfen Uitvaartbegeleiding. De klik is er en al snel blijkt dat we elkaar aanvullen. Daar waar ik (Linda) normaliter moeilijk los kan laten, voelt Tineke het zo goed aan, dat dit toch vrij snel gebeurt. Volgens mijn omgeving heel bijzonder

Tineke wil na haar stage niet meer weg. We slaan de handen inéén en zo gaan we samen verder. Door de mooie uitvaarten die we in het verleden hebben verzorgd is de vraag naar onze aanpak steeds groter en kunnen we op deze manier aandacht en tijd blijven geven.

Onze vertrouwde formule voor kwaliteit in uitvaartland!

We gaan ons naast Amersfoort, Leusden, Soest, Baarn en Eemnes ook focussen op de omgeving Barneveld, Voorthuizen en Achterveld.

Wij bieden in de periode rondom het afscheid, veelal crematies, bij families in deze plaatsen waar niet de traditionele begrafenisverenigingen wenselijk zijn, juist de uitvaartvernieuwende aanpak.

Linda en Tineke hebben beide een groot deel van hun leven in Barneveld gewoond. Tineke woont nu nog steeds in Voorthuizen en Linda inmiddels al 24 jaar in Amersfoort.